10/3/08

Programa d'actes (definitiu) de la V EXFILCAT

El pont de ferro

DIJOUS, 20 DE MARÇ
17.30 hores:
Inauguració oficial de la V EXFILCAT, que tindrà lloc al nou Pavelló poliesportiu municipal, ubicat a l'Avinguda dels Països Catalans, s/n. Presidiran l'acte l'alcalde de Tordera, Il·lm. Sr. Joan Carles García Cañizares i el president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques Sr. Enric Mons Borrell, acompanyats per membres del Consistori municipal, Junta Directiva de la FECAFIL i Junta Directiva del Club Filatèlic Tordera.

Assistiran a l'acte personalitats polítiques i culturals d'arreu de Catalunya. El president de la Federació Catalana de Societats Filatèliques Sr. Enric Mons farà lliurament al Club Filatèlic Tordera de la bandera de la Federació perquè estigui exposada durant tot el certamen. Tot seguit, es presentaran els dos segells de correu personalitzats, emesos per a l'ocasió:

TORDERAXTOTS
EL PONT DE FERRO

Es farà la presentació dels mata-segells del Club (emblema de la FECAFIL i de l'Ajuntament) i de la Federació Catalana (la barretina catalana). Després dels diferents parlaments, es visitaran els estands de Correus a l'Exposició i, tot seguit, es servirà una copa de cava. L'exposició romandrà oberta fins les 20 hores.
****
DIVENDRES, 21 DE MARÇ
10 hores:
Obertura al públic del recinte de l''exposició. Correus posarà en marxa els dos mata-segells commemoratius d'aquesta exposició fins a les 14 hores. Acte de benvinguda als membres del Jurat qualificador de l'exposició.
13 hores:
Reunió amb els membres del Jurat.
****
DISSABTE, 22 DE MARÇ
10 hores:
Obertura al públic del recinte d'exposició. Correus continuarà posant els dos mata-segells commemoratius fins a les 14 hores.
14 hores:
Es tancarà al públic el recinte de l'exposició.
17 hores:
Obertura al públic del recinte de la publicació.
18 hores:
S'exposarà el llistat de les qualificacions de col·leccions emeses pel Jurat.
20 hores:
Es tancarà al públic el recinte de l'exposició.

****
DIUMENGE, 23 DE MARÇ
10 hores:
Obertura al públic del recinte de l'exposició. Correus posarà en marxa els dos mata-segells commemoratius d'aquesta exposició i hi romandran fins a les 13 hores. A l'estand del Club Filatèlic Tordera es podran recollir els tiquets reservats per al dinar de Palmarès, fins a les 13 hores, hora en què es tancarà al públic el recinte de l'exposició.
14 hores:
Celebració del dinar de Palmarès, en el restaurant Ca la Maria.
18 hores:
Obertura al públic del recinte de l'exposició.
20 hores:
Es tancarà al públic el recinte de l'exposició
.
****
DILLUNS, 24 DE MARÇ
10 hores:
Obertura al públic del recinte de l'exposició.
12 hores:
Benvinguda dels Comissaris Regionals i, tot seguit, es procedirà al desmuntatge de les col·leccions.